SpotGrit

Welkom bij de pagina van het programma SpotGrit. SpotGrit is software dat nog ontwikkeld wordt, en is de beoogde opvolger van Spotnet. Waar Spotnet enkele nadelen heeft waarvan de belangrijkste de traagheid/logheid van het programma is, wil SpotGrit dit fixen door een snel Spotnet-alternatief te bieden met dezelfde functionaliteit.

SpotGrit zit in een beta-fase. Het programma werkt dus nog niet volledig zoals jij wilt. Maar men werkt dagelijks om het programma klaar te krijgen.

Met SpotGrit kan je bijna alles: je kan er spots mee lezen, spots downloaden, spots repareren en uitpakken en ook spots plaatsen. Ook heeft de software enkele andere nuttige functionaliteiten, zo is er  een tijdsbalk zodat je spots vanaf een bepaalde datum makkelijker kan terugvinden. Daarnaast kun je ook zelf een template kiezen zodat Spotgrit helemaal jou ding is.

Helaas werken de vele functies van het programma nog niet volledig. Zo heeft het programma in vergelijking met Spotlite nog een erg trage snelheid, en worden skins nog niet opgeslagen. Dit wordt normaal in de volgende versie opgelost. Ontdek je fouten? Wil je het dan in de bug tracker plaatsen? Zo heeft de maker een goed overzichtje van alle fouten in Spotgrit. Heb je een leuke extra voor Spotgrit? Neem dan contact op!

Download SpotGrit

Download SpotGrit 1.0.4215.41215 Beta

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *